EFTERÅRSSTÆVNE I HI-PETANQUE SKANDERBORG

Søndag d. 19. september satte petanquespillere fra en stor del af Jylland hinanden stævne på HI Petanque´s baner på Thomas  Helsteds Vej i Skanderborg, for at deltage i HI´s årlige Efterårsstævne. Efter en svær tid med corona var der igen tid til at dyste mod hinanden, noget alle havde set frem til.
Dagen startede med morgenbord, hvorefter man skulle i gang med at trille kugler. Der skulle spilles double med fast makker, og alle skulle igennem 5 kampe før et vinderpar var fundet. Efter 3 kampe var der tid til at nyde et dejligt frokostbord, samt snakke sammen om hvordan det var gået med kampene. Så var der lige 2 kampe mere der skulle spilles, og mens resultaterne blev udregnet stod den på kaffe og hjemmebagt kringle. Da alle havde fået pulsen ned efter nogle spændende kampe, var det tid til at få udløst spændingen.
På billedet til venstre ses fra venstre: Ella og Troels Værum Skovby, Janne og Mirim Losic Horsens, Sigrid Gosvig og Leif Ranthe Horsens, Lotte Lauritzen og Grethe Have HI-Petanque, Inger Peugeot og Finn Krog Brabrand. 
Så var tiden kommet hvor der blev sagt tak for en dejlig dag, og på gensyn til HI Petanque´s
forårsstævne i april næste år.